Report a problem

Information on the person who reported the problem

Name:
E-mail:
Phone:
Mob.phone:

Type of problem :

Location of the problem :
Address:
A detailed description of the problem:

The measures taken let me know :

 
Enter code from image
 

Answer

Јавна расвета Show answer Hide anser
The question asked: Александар Сандуловић
Monday, 03. June 2013.
Адреса проблема: Улица ЈНА Улица JНА. Мислим да је само по себи име те улице проблем. Неписано је правило да улице имена добијају по значајним догађајима или славним личностима...Занима ме како се ЈНА уклапа ту? Представља нешто што на срећу више не постоји (бивша држава) и што нашем народу ништа добро није донело. Мислим да је претходни назив ''Краља Милутина'' био много сврсисходнији и бољи. Чак би и назив ''Војске Србије'' или ''Српске војске'' ако бисте да очувате неки континуитет (!?) био бољи и пријатнији. Дакле, могли бисте да учините нешто по том питању. Хвала

У обради.

Јавна расвета Show answer Hide anser
The question asked: Пауновић Недељко
Friday, 17. May 2013.
Расвета ка Букову и Кусјаку? А о псима луталицама по центру - no comment.

Пријава у фази обраде.

Пси/мачке без власника Show answer Hide anser
The question asked: Весна Пајкић
Thursday, 16. May 2013.
У околини дечијег вртића увек је пуно паса луталица. Молим Вас предузмите нешто пре него што се деси да неко дете буде уједено.

Пријава у фази обраде.

Фекалне воде Show answer Hide anser
The question asked: Вићентије Радојевић
Monday, 13. May 2013.
Пут Кусјак - Самариновац - Неготин Скоро сваке недеље видим како мештани Самариновца, од којих неке и познајем, празне цистерне из септичких јама поред пута Неготин - Кусјак. Пријављивао сам овај проблем и полицији и комуналној инспекцији, јер се од смрада не може проћи, али нема никакве реакције нити одговора. Ко штити те људе и када ћете нешто предузети?

Пријава у фази обраде.

Изношење смећа Show answer Hide anser
The question asked: Марија Петровић
Monday, 13. May 2013.
Делије игралиште, Борска улица. Смеће је свуда а не постоји ни једна корпа за отпате, корисници су и млада деца и средњошколци и сви за собом остављају гомилу флаша и папира, а раније су биле две корпе, којих на жалост сада више нема. Такође, ова зелена површина се не одржава од стране надлежне службе зеленила или то раде врло ретко. .Takode se ne odrzava skoro nikada od nadlezne sluzbe gradskog zelenila.

Пријава у фази обраде.

News

What is Factoring?
The Law that consider factoring , was published in the "Official Gazette of RS", no. 62/2013 of 16 July 2013.  and  entered into force. This Law is expected to improve the functioning of...

Saturday, 28. December 2013.